Scrumbie cu orez

scrumbie cu orez

Scrumbie cu orez

Ingrediente:

– 4 scrumbii;

– 1 legatura patrunjel;

– 1 cana de orez;

– 50 ml ulei de floarea soarelui;

– 1 lamaie;

– sare si piper.

Scrumbiile se curata la interior si exterior foarte bine, apoi se sareaza si se lasa la scurs.

Pui pestele la prajit in ulei incins pana se rumeneste bine.

Orezul se pune la fiert in apa cu sare, iar cand este gata se lasa la scurs.

Uleiul ramas in tigaie de la pesti se poate amesteca cu orezul, pentru mai mult gust.

Se pune orezul pe platou, apoi deasupra pestele, se stropeste cu lamaie si se presara deasupra patrunjel tocat.

Pofta buna!

Bucatar Priceput

Fac totul din pasiune. Posibil sa mai gresesc, sau sa nu fiu pe placul vostru, pentru acest lucru imi cer iertare in avans. Pofta buna!PS Daca ai gatit ceva bun si vrei sa impartasesti acel bun cu noi nu ezita sa-mi trimiti reteta + poze la adresa: contact@bucataraspriceput.ro. Toti laurii vor fi ai tai :)

Add Your Comment

}