Crema de mazare cu file de peste afumat

Share it on your social network:

Or you can just copy and share this url

Ingrediente

1 litru Supa de legume
800 grame Mazare Congelata
200 ml Smantana Dulce
50 gr unt
1 Lingura Busuioc Proaspat
200 gr File Peste Afumat Macrou sau Novac
2 buc Bagheta Frantuzeasca

Adauga la favorite aceasta reteta

You need to login or register to bookmark/favorite this content.

Crema de mazare cu file de peste afumat

  • 30
  • Pentru 6
  • Easy

Preparare

Puneți supa pe foc și lăsați-o să dea în clocot. Adăugați mazărea congelată și așteptați să clocotească din nou. Pasați conținutul oalei, adăugând smântâna dulce, untul, și busuiocul. Gustați și mai adăugați sare dacă e cazul. Apoi o strecurati printr-o sita , ca sa iasa fina.

După ce ați pasat si strecurat crema, puneți oala pe foc mic pentru încă cinci-șase minute.

Serviti fierbinte alaturi de pestele faramitat si de o bagheta facuta pe plita .

Pofta mare!

Bucatar Priceput

Fac totul din pasiune. Posibil sa mai gresesc, sau sa nu fiu pe placul vostru, pentru acest lucru imi cer iertare in avans. Pofta buna!PS Daca ai gatit ceva bun si vrei sa impartasesti acel bun cu noi nu ezita sa-mi trimiti reteta + poze la adresa: contact@bucataraspriceput.ro. Toti laurii vor fi ai tai :)

Recenzii reteta

There are no reviews for this recipe yet, use a form below to write your review
ciorba de ciocanele
previous
Ciorba de Ciocanele – Adidasi de porc

Add Your Comment

}