Pur si simplu WOW ! Multumesc Thecon

Salutare tuturor,

De foarte mult timp caut sa schimb blogul mai bine zis sa ii dau o noua fata. Bunul meu prieten Adrian Orbai mi-a spus de campania de sustinere a bloggerilor by Thecon si iata ca m-am inscris si eu , mai bine zis am apelat si eu la ei.

In cele doua ore mi-au facut blogul sa arate WOW, mai exact: mi-au schimbat tema (una profi pentru bucatarie), noua tema va da posibilitatea de a va crea un cont si de a va salva retele preferate, puteti printa reteta preferata, puteti gati folosind timer-ul din josul paginii (un exemplu il gasiti aici http://goo.gl/aGXtpk ).

chef-[Converted]Un alt lucru important pentru mine a fost schimbarea logo-ului, un logo care ma reprezinta. Ce parere aveti despre el?

Sper ca acest modificari facute de Thecon (companie de web design, solutii E-Commerce si Promovare online) sa ma ajute mult mai mult in viitorul apropiat. Sa stiti ca misiunea Thecon este sa intreaca nivelul așteptărilor clienților prin livrarea de servicii de calitate și personalizarea nevoilor acestora, adaptate cerințelor pieței și ultimelor tehnologii în materie de Web Design, SEO, Adwords și Social Media .Echipa lor este una tanara si foloseste ultimele tehnologii pentru a va oferi cele mai bune rezultate. Ai un blog, o companie, vrei sa iti faci un magazin online? Nu ezita sa apelezi la ei. Din punctul meu de vedere sunt cei mai buni.

Multumesc inca o data Thecon!

 

Bucatar Priceput

Fac totul din pasiune. Posibil sa mai gresesc, sau sa nu fiu pe placul vostru, pentru acest lucru imi cer iertare in avans. Pofta buna!

PS Daca ai gatit ceva bun si vrei sa impartasesti acel bun cu noi nu ezita sa-mi trimiti reteta + poze la adresa: contact@bucataraspriceput.ro. Toti laurii vor fi ai tai :)

Add Your Comment

}