Ardei umpluti cu linte

Ardei umpluti cu linte

Ingrediente:

– 4 ardei grasi;

– 200 gr linte rosie;

– 1 ceapa;

– 2 rosii;

– 1 ardei iute;

– 1 cub knorr legume;

– 2 catei usturoi;

– 50 gr orez;

– 50 gr mozzarella;

– 1/2 lingurita cimbru;

– ulei de floarea soarelui;

– sare si piper.

Ceapa si usturoiul se toaca marunt si se calesc in ulei.

Dupa cateva minute adaugi orezul si lintea, apoi pui apa cat sa acopere tot ce e in tigaie.

Tot acum adaugi si cubul knorr.

Cand lichidul s-a absorbit se adauga rosiile cubulete, cimbrul si jumatate din mozzarella.

Cand totul este fiert se adauga si ardeiul iute, tocat marunt, sare si piper dupa gust.

Ardeilor li se taie capacel si li se indeparteaza semintele.

Se umplu cu acest amestec, se acopera cu restul de mozzarella si apoi cu capacul de la ardei.

Se dau la cuptor, la 200 de grade c, timp de 30 de minute.

Pofta buna!

Ardei umpluti cu linte

Bucatar Priceput

Fac totul din pasiune. Posibil sa mai gresesc, sau sa nu fiu pe placul vostru, pentru acest lucru imi cer iertare in avans. Pofta buna!PS Daca ai gatit ceva bun si vrei sa impartasesti acel bun cu noi nu ezita sa-mi trimiti reteta + poze la adresa: contact@bucataraspriceput.ro. Toti laurii vor fi ai tai :)

Add Your Comment

}